Wake up and LIVE

Fii cea mai buna varianta a ta! Descopera. Cunoastea. Traieste.

ASTAZI VOI FI FERICIT

with one comment


 Aceasta presupune ca spusele lui Abraham Lincoln sunt adevarate: “cei mai multi oameni sunt tot atat de fericiti pe cat isi propun sa fie”. Fericirea vine dinauntru; nu tine de exterior.
1. Astazi voi incerca sa ma adaptez la ceea ce este si nu voi incerca sa adaptez totul la propriile mele dorinte. Imi voi lua familia, afacerea si norocul asa cum sunt si imi voi acorda felul de a fi in functie de acestea.
2. Astazi ma voi ingriji de trupul meu. Voi face exercitii fizice, ii voi da atentie, il voi hrani, nu voi abuza de el si nu-l voi neglija, ca sa fie o masinarie perfecta aflata in slujba mea.
3. Astazi voi incerca sa imi fortific mintea. Voi invata ceva folositor. Nu voi fi un trandav. Voi citi ceva care pretinde efort, gandire si concentrare.
4. Astazi imi voi exersa sufletul in trei feluri: voi face un bine cuiva, fara a face caz de asta. Voi face cel putin doua lucruri pe care nu vreau sa le fac, asa cum sugereaza William James, doar ca exercitiu.
5. Astazi voi fi agreabil. Voi arata cat mai bine, ma voi imbraca asa cum se cuvine, voi vorbi fara sa ridic tonul, ma voi purta curtenitor, voi fi darnic cu laudele, nu voi critica deloc, nu voi cauta nimanui defecte si nu voi incerca sa schimb sau sa imbunatatesc pe nimeni.
6. Astazi voi incerca sa traiesc pe deplin aceasta zi, nu sa ma apuc sa imi rezolv toate problemele vietii. In douasprezece ore pot face lucruri care altfel m-ar inspaimanta daca ar trebui sa le continui toata viata.
7. Astazi voi avea un program. Voi scrie ceea ce am de facut in fiecare ora. Poate ca nu il voi urma exact, dar il voi avea. Va elimina doua calamitati: GRABA si NEHOTARAREA.
8. Astazi imi voi rezerva o intreaga jumatate de ora doar pentru mine si ma voi relaxa. In aceasta jumatate de ora ma voi gandi uneori la Dumnezeu, pentru a capata o perspective ceva mai larga asupra vietii mele.
9. Astazi nu ma voi teme, indeosebi nu-mi va fi teama sa fiu fericit, sa ma bucur de ceea ce este frumos, sa iubesc si sa cred ca aceia pe care ii iubesc ma iubesc.

ULTIMA REGULA PRETIOASA:

GANDESTE si ACTIONEAZA cu voie buna si te vei simti MINUNAT!

Program inspirator scris de Sybil F. Partridge

Written by ralucachizer

30 noiembrie 2011 la 8:44 AM

Publicat în Diverse

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. astazi ai facut un lucru bun pentru mine, mi-ai atras atentia spre unele lucruri din viata mea care merita mai multa atentie.multumesc

    euionut

    5 decembrie 2011 at 5:24 PM


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: